Ζάχαρη & Τέχνη

"Η τέχνη του να δημιουργείς με τη ζάχαρη"

ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ...

Τα γλυκίσματά μας είναι φτιαγμένα από τα χεράκια μας με φροντίδα, αγάπη και μεράκι. Το παρασκευαστήριό μας βρίσκεται στα Ιωάννινα και λειτουργεί νόμιμα τηρώντας πιστά όλες τις κείμενες υγειονομικές και αγορανομικές διατάξεις. Για να διασφαλίσουμε την υγιεινή και την ποιότητα των προϊόντων που προσφέρουμε, έχουμε πιστοποιηθεί και είμαστε περήφανοι για αυτό, με τα πρότυπα κατά EN ISO 9001:2008, EN ISO 22000:2005 και OHSAS 18001:2007/ ΕΛΟΤ 1801:2008. Επιλέγουμε μόνο αγνά και επώνυμα υλικά. Φρέσκα αυγουλάκια από φάρμα, βούτυρο αγελαδινό και φρέσκο παστεριωμένο γάλα. Δεν χρησιμοποιούμε συντηρητικά, ενισχυτικά γεύσεις, πρόσθετα και έτοιμα μείγματα. Τα χρώματα είναι ειδικά για ζαχαροπλαστική και βρώσιμα. Το κάθε γλύκισμα παρασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας, για να είναι φρέσκο, ποιοτικό και γευστικό. Επιπλέον, μπορούμε να δημιουργήσουμε "ιδιαίτερα" γλυκίσματα για άτομα με διατροφικές αλλεργίες (λακτόζη,αυγό,ξηροί καρποί) και "προσεγμένα" γλυκίσματα για διαβητικούς (με χρήση stevia) και άτομα που νηστεύουν (με φυτικά υλικά).Για να μην στερηθείς τίποτα!

ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ

Δημιουργούμε για να σε γλυκάνουμε! Οι τιμές μας δεν θα μπορούσαν να είναι πικρές... Όλα μας τα γλυκίσματα είναι έργα τέχνης και θέλουμε να είναι προσιτά για όλους. Προσπαθούμε να διατηρούμε τις τιμές μας χαμηλές και λογικές! Το κάθε σχέδιο είναι διαφορετικό. Το κάθε είδος είναι χειροποίητο. Επικοινώνησε μαζί μας για να σε ενημερώσουμε αναλυτικά για το κόστος της παραγγελίας σου.

ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙΣ

Η παραγγελία μπορεί να δοθεί τηλεφωνικά ή με email ή με προσωπικό μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook. Θα πρέπει να μας ενημερώσεις έγκαιρα, τουλάχιστον 15 ημέρες πριν την ημερομηνία που επιθυμείς να παραλάβεις. Μην το αφήσεις για τελευταία στιγμή!

ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ

Μπορείς να παραλάβεις την παραγγελία σου από τα παρασκευαστήριά μας είτε να την παραδόσουμε στο χώρο σου, κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης. Για παραγγελίες εκτός πόλεως Ιωαννίνων, η αποστολή μπορεί να γίνει με courier είτε με ΚΤΕΛ, αναλόγως το είδος. Το κόστος της αποστολής εξαρτάται από το μέγεθος της παραγγελίας και τον τρόπο αποστολής. Πάντα επιλέγουμε τον καλύτερο τρόπο για να φτάσει η παραγγελία σου στην ώρα της και προπαντώς χωρίς φθορές και αλλοιώσεις. Για να αποφύγουμε τα δυσάρεστα, ενδεχομένως κάποια γλυκίσματα να μην μπορούν να ταξιδέψουν, λόγω ευπαθών υλικών και επικίνδυνων θερμοκρασιών. Σε αυτή την περίπτωση θα σε ενημερώσουμε και θα σου προτείνουμε μία εναλλακτική λύση. Μην ανησυχείς!

ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ

Για την επιβεβαίωση της παραγγελίας σου, πρέπει να προκαταβάλεις το 50% του συνολικού ποσού, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Με αυτό τον τρόπο εσύ κάνεις την κράτησή σου και εμείς αγοράζουμε τα υλικά μας. Το υπόλοιπο μπορείς να το εξοφλήσεις κατά την παραλαβή της παραγγελίας σου, εφόσον παραλάβεις ο ίδιος, είτε με αντικαταβολή εφόσον η παραγγελία σου αποσταλλεί.

ΕΑΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΣ

Η καθε παραγγελία για εμάς είναι μοναδική γι' αυτό κάνουμε κράτηση της ημερομηνίας, ξεχωριστές προμήθειες και προγραμματισμό. Εάν ωστόσο επιθυμείς να ακυρώσεις την παραγγελία σου για οποιονδήποτε λόγο, πρέπει να μας ενημερώσεις εγκαίρως! Στην περίπτωση που ακυρώσεις 5 μέρες πριν την αναμενόμενη παραλαβή/παράδοση σου επιστρέφουμε το ποσό της προκαταβολής.

ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ...

H παρούσα ιστοσελίδα, όλες οι φωτογραφίες και τα κείμενα που εμφανίζονται εδώ είναι δημιούργημα και αποκλειστική ιδιοκτησία της "Ζαχαροτεχνίες" Cakes & More και προστατεύονται απο τους διεθνείς κανόνες περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Κανένα προϊόν αυτής της ιστοσελίδας ή μέρος αυτού δεν μπορεί να δημοσιευθεί,αναπαραχθεί,αντιγραφεί, παραποιηθεί, πωληθεί ή χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς τη συγκατάθεσή μας. Η χρήση προϊόντων αυτής της ιστοσελίδας σε ιστοσελίδες τρίτων με οποιονδήποτε τρόπο, είναι παράνομη εκτός και αν εχει την άδειά μας. Ως πελάτης μας έχεις τη δυνατότητα να κατεβάσεις και να εκτυπώσεις φωτογραφίες μας για προσωπική σου μόνο χρήση. Η χρήση οποιασδήποτε φωτογραφίας ως βάση άλλης φωτογραφικής ιδέας ή έργου παραβιάζει τους όρους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Οι δημιουργίες μας φωτογραφίζονται αποκλειστικά για την προβολή τους στην ιστοσελίδα μας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπου συμμετέχουμε. Όλα μας τα γλυκίσματα είναι αποκλειστικά δικά μας έργα. Και όπως κάθε Έργο Τέχνης έχει πάνω την υπογραφή του δημιουργού του, έτσι κι εμείς "υπογράφουμε" με το αυτοκόλλητο λογότυπό μας πάνω σε κάθε δημιουργία μας...